Yritys

Puranen Machinery Oy on vuonna 2019 perustettu insinööritoimisto.

Yrityksemme historia pohjautuu vuonna 2015 Jämsänkoskella perustettuun JJ Vehicles Engineering Oy insinööritoimistoon. Auto- ja kuljetusalalla suunnittelu- ja tuotekehitystyötä tehnyt JJ Vehicles Engineering Oy jakautui vuonna 2019 kahdeksi erilliseksi yritykseksi.

JJ Vehicles Engineering Oy on nykyisin tärkeä yhteistyökumppanimme.

Yrityksemme sijaitsee Lahdessa, mutta olemme panostaneet liikkuvan toimiston ratkaisuihin, joten käytännössä toimistomme liikkuu mukanamme kaikkialla.

Suunnittelutiimiimme kuuluu tällä hetkellä kolme henkilöä. Lisäksi yhteistyökumppaniemme avulla pystymme tarpeen mukaan kasvattamaan suunnittelukapasiteettiamme.

Yrityksemme päätoimialana on kone- ja prosessisuunnittelu, sisältäen esimerkiksi kulkuneuvojen, pienkoneiden, maa- ja metsätalouskoneiden, sekä niiden lisävarusteiden ja muiden konepajatuotteiden tuotekehitystä ja suunnittelua.

Yrityksestämme löytyy kokemusta mm. ajoneuvo- ja työkonetekniikan eri osa-alueista, palo- ja pelastuskalustosta, kuljetuskalustosta, sekä maa- ja metsätalouskoneista. Lisäksi meille kertynyt pitkäaikainen kokemus maatalouskoneista käytännön tasolla (kts. linkki).

Perinteisen teknologian lisäksi meillä on kokemusta kaasu- ja sähkökäyttöisistä kulkuvälineistä.

Käytössämme on seuraavat ohjelmistot:
-Vertex G4
-SolidWorks Premium
-SolidWorks Simulation Professional
-Geomagic for SolidWorks
-CustomTools
-SolidWorks PDM Standard
-Artec Studio 16 / 17

Lisäksi suunnittelijoillamme on kokemusta mm. AutoCAD LT sekä CATIA V5 -ohjelmistoista.

Yrityksemme IT-ratkaisut mahdollistavat suunnittelijoillemme joustavan toimintaympäristön ja uusimmat ohjelmistopäivitykset suunnitteluohjelmia varten.

Käytössämme on laaja yhteistyö- ja kumppaniverkosto.

Kaiken suunnittelutyön lähtökohta on perusasioiden ymmärtäminen. Monet kuljetusvälineratkaisut perustuvat käytännön tuomaan kokemukseen.